Events

Jachten Seminar – “Droge lucht & Schone elektriciteit” – 19 april 2018

achten Seminar – Droge lucht & Schone elektriciteit 2018

Het seminar “Droge lucht & Schone elektriciteit” is een gezamenlijke inspanning van HyTEPS en AVENTICS, met ondersteuning van Frans Assink van Thales en prof.dr.ir. Cobben van de Technische Universiteit Eindhoven. Tijdens deze informatieve middag geven wij inzicht in de mogelijkheden en voordelen van het optimaliseren van de kwaliteit van de luchtomgeving en de elektriciteit op jachten.

Samen werken aan een verbeterde kwaliteit en continuïteit. (Het jachten seminar is een besloten event.)

Symposium of innovation - 25 april 2018

Symposium of innovation - engineering the future

HyTEPS zal aanwezig zijn tijdens het Eindhoven Symposium of Innovation “2040, Engineering the future”, georganiseerd door studievereniging Intermate van de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e). “2040, Engineering the future” richt zich op de toekomstige engineer. Waar houdt de engineer van de toekomst zich mee bezig?

HyTEPS zal tijdens het Eindhoven Symposium of Innovation een business case presenteren. Deelnemende studenten moeten de best mogelijke oplossing en aanpak bedenken en presenteren om het gepresenteerde probleem op te lossen.

Marine Maintenance World Expo & Conference - 29 juni 2018

Marine Maintenance World Expo & Conference

De Marine Maintenance World Expo en Conferentie is de enige beurs/conferentie ter wereld die volledig is gewijd aan onderhouds- en reparatietechnologieën, gereedschappen, reserveonderdelen, technieken en concepten voor schepen. HyTEPS is één van de sprekers tijdens de Marine Maintenance World Expo en Conferentie. Wij zullen u tijdens onze presentatie informeren over “Besparingen dankzij een verbeterde stroomvoorziening bij generator aangedreven installaties”.

Zwakke netwerken – zoals offshore installaties – kampen doorgaans vaker met een slechte stroomkwaliteit door harmonische vervormingen, frequentie-instabiliteit en trillingen. Oplossingen om de kwaliteit van de elektriciteit (Power Quality) te verbeteren zijn dan ook cruciaal om een betrouwbare energievoorziening te verzekeren.

27-29 juni 2018 – RAI Amsterdam, hal 11

“Meet-Match-Connect” Golf Event – 4 data in 2018

Meet-Match-Connect Golf Event 2018

Na een succesvolle eerste editie is er besloten om ook in 2018 het “Meet-Match-Connect” Golf event te organiseren. Het “Meet-Match-Connect” Golf event is een samenwerking tussen HyTEPS en Technische Universiteit Eindhoven (TU/e). Tijdens dit unieke 4-daagse event laten wij ervaren ondernemers en academici kennis maken met elkaar op een informele sportieve manier. Golfen, kennismaken en plezier staan centraal.

Om nog meer de verbinding te leggen tussen ondernemers en academici, heeft ASML aangeboden om ons bij hen een kijkje in de keuken te laten nemen, voorafgaand de eerste wedstrijddag van dit event.