Events

METSTADE 2017 - 14 tot 16 November

‘s Werelds grootste vakbeurs voor de maritieme vrijetijdsindustrie

Offshore is het nog belangrijker dan op het vasteland om de energiezaken op orde te hebben. Een optimale elektrische energievoorziening is van het grootste belang voor de betrouwbaarheid, capaciteit en veiligheid. De toepassing van steeds meer technologische hoogstandjes als state-of-the-art AV-apparatuur en domotica systemen zorgt steeds vaker voor problemen met de capaciteit en/of de kwaliteit van elektrische energie. Hiermee kan reeds in de ontwerp en/of bouwfase rekening worden gehouden, maar ook op een later moment kunnen stappen worden ondernomen ter optimalisatie van de elektrische energiekwaliteit.

Tijdens METS 2017 in de RAI Amsterdam informeren wij u omtrent de producten en diensten die wij leveren op het gebied van Power Quality en Schone Stroom.

Power Tour 2017 - Juni

Zonder elektriciteit staat alles stil

Elektrische energie is de motor die ons openbare leven en onze bedrijfsprocessen draaiende houdt. Een goede kwaliteit van deze elektrische energie, oftewel Power Quality, is van levensbelang. Nieuwe technologieën verstoren de Power Quality en tegelijkertijd wordt apparatuur gevoeliger voor spanningswisselingen. Die combinatie kan verstrekkende gevolgen hebben, zoals: overbelasting, brand en productie-uitval.

Tijdens de kosteloze HyTEPS Power Tour 2017 informeren wij u over Power Quality. Vanuit onze jarenlange kennis en ervaring informeren wij u graag over de oorzaken, risico's en kosten van een slechte Power Quality. Daarnaast bespreken wij de mogelijke optimaliseringsoplossingen.

Amersfoort


Nieuwerkerk a/d IJssel

Zwolle


Eindhoven

UNETO-VNI Seminar NEN1010:2015 'Installatieontwerp; ken de risico's!'

Uneto-VNI Seminar NEN1010

Met lezingen van o.a. HyTEPS, Achmea en FEDET

Bent u op de hoogte van de mogelijke risico’s op het gebied van brandveiligheid en Power Quality verbonden aan het installatieontwerp? Verzekeraars stellen op dit vlak ook steeds strengere eisen. Tijdens het seminar ‘NEN1010:2015: Installatieontwerp; ken de risico’s!’ op 11 mei 2017 wordt uitgebreid ingegaan op deze onderwerpen. UNETO-VNI-voorzitter Doekle Terpstra verzorgt de opening van het seminar.

Natuurlijk leveren wij als Power Quality expert onze bijdrage aan dit seminar. Volg onze lezing of bezoek onze stand. Wij zien u graag op 11 mei!

Energie Event | RVO

Energie Event - RVO - Energietransitie

Energie Event

Het Energie Event is een informatieve dag, georganiseerd door HyTEPS in samenwerking met RVO.
Tijdens deze dag informeren wij u over hoe optimalisering van de kwaliteit van elektriciteit kan leiden tot een betere energie-efficiëntie in uw elektrische installatie.

Bent u klaar voor de Energie transitie
Een installatie met een goede elektrische kwaliteit is het beste uitgangspunt om te anticiperen op de energietransitie. Denk bijvoorbeeld aan smart grids en het alsmaar groeiende belang van elektriciteit binnen bedrijfsprocessen, bijvoorbeeld ter vervanging van momenteel nog door warmte (aardgas) gedreven processen (power to product).

Het toenemende gebruik van innovatieve elektronica zorgt steeds vaker voor problemen, storingen, onnodige kosten en energieverliezen. Inzicht in het verbruik én de kwaliteit van elektrische energie is daarom belangrijk. Het is de eerste stap tot optimalisatie.

Wij bieden u de kans om tijdens ons interactieve Energie Event inzicht te krijgen in de mogelijke risico’s en verbeteringen binnen uw eigen elektriciteitsinstallatie.

Inschrijven en deelnemen is alleen mogelijk voor (Nederlandse) MJA3 & MEE-convenantleden.