Sponsoring

Wij tonen onze betrokkenheid bij mens & maatschappij niet alleen door het leveren van producten die bijdragen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, maar ook door sponsoring van enkele plaatselijke mensen, activiteiten en clubs. Zo dragen wij direct ons steentje bij.

Cultuur


ZomerOrkest Nederland

ZomerOrkest Nederland biedt een unieke ervaring

Het ZomerOrkest Nederland, kortweg ZON, neemt zijn muzikanten én publiek mee in een spetterende ervaring van blaasmuziek. Het ZON geeft jonge musici de kans om twee weken op tournee te gaan door Nederland met een kwalitatief goed orkest, twee bevlogen dirigenten en een uniek repertoire van Barok tot Rock. De hoofddoelstelling van het ZON is het promoten van de blaasmuziek in de ruimste zin van het woord. Het ZON speelt niet in traditionele concertzalen maar zoekt het publiek op in winkelcentra, op terrasjes en op pleintjes. Sinds 2011 vindt het eerste optreden bijna voor de deur van HyTEPS plaats, op het Binderseind in Gemert. Het leek ons dan ook niet meer dan logisch om dit "5-jarig Binderseind-jubileum" te vieren door sponsoring van het Zon. "HyTEPS is een organisatie die staat voor innovatie en kwaliteit, een perfecte match met het ZomerOrkest Nederland!" | Optreden op vrijdag 21 juli 2017 vanaf 20.00 uur, Binderseind te Gemert

Maritime Charity Golf Event

Het Y&F ‘Maritime Charity Golf Event’

Op 14 september 2017 organiseert Yellow & Finch publishers de 7e editie van het Y&F 'Maritime Charity Golf Event'. Het golf event wordt gehouden op de 'Golfclub Grevelingenhout' in de provincie Zeeland. Deelnemers krijgen gedurende de dag volop gelegenheid te netwerken in een sfeervolle en sportieve setting. Alle opbrengsten van het event zijn bestemd voor CliniClowns. CliniClowns bezoekt al sinds 1992 kinderen in ziekenhuizen in Nederland. Door hun persoonlijke aanpak en brede verbeelding vermaken de CliniClowns de in het ziekenhuis opgenomen kinderen. Deze interactie heeft een positief effect op de behandeling en het herstelproces van de kinderen.

Wij zijn sponsor van het Y&F Martime Charity Golf Event en zullen ook als deelnemer ons steentje bijdragen.
Meer informatie

Africa Classic

Africa Classic / Amref Flying Doctors

Wij sponsoren Africa Classic fietsster Marga Meeusen en steunen hiermee Amref Flying Doctors in Afrika.

“Mijn naam is Marga Meeusen, ik woon in De Mortel. Van 3 t/m 10 februari 2018 doe ik mee aan Africa Classic in Uganda. Een bijzondere fietstocht voor Amref Flying Doctors.
In 2015 heb ik deelgenomen aan de Africa Classic in Tanzania en heb daar met eigen ogen kunnen zien dat het geld door Amref heel goed besteed wordt. Daarom wil ik graag nog een keer deelnemen en hierdoor middels sponsoring financieel bijdragen aan het mooie werk van Amref. Zo maken we samen het verschil voor een betere gezondheid in Afrika.”
www.2018.africaclassic.nl

Gimmert Goes Alpe D’HuZes

HyTPES sponsort Gimmert Goes Alpe D’HuZes 2016

Het team Gimmert Goes Alpe D’HuZes gaat voor de zevende keer mee doen aan de strijd tegen kanker. Het team organiseert diverse activiteiten en acties om geld bij elkaar te zamelen voor het goede doel. Geld dat nodig is om o.a. onderzoeken te doen en projecten te ondersteunen die mensen met kanker helpen. Op donderdag 2 juni 2016 gaat het team met Eric Kanters, Bernard Rooijackers, Rob de Vries, Harold Verschuren, Peter Manders, Alex van Erp en Bert Mickers weer fietsen in Frankrijk.
Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers hardlopend, wandelend of fietsend onder het motto ’opgeven is geen optie’ op een dag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’Huez beklimmen om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker.
www.opgevenisgeenoptie.nl

Koskoier

Het Gemertse koor Koskoier

Het Gemertse koor Koskoier is in oktober 1975 opgericht door acht jonge mensen. Op dat moment had het koor nog maar weinig leden en ook nog niet de karakteristieke naam. Koskoier was oorspronkelijk bedoeld als kerkkoor maar de laatste zeventien jaar is Koskoier uitgegroeid tot een volwassen koor, met verschillende grote producties op zijn naam. Wij zijn een van de hoofdsponsoren van Koskoier dat dit jaar haar 40-jarig Jubileum viert met o.a. een groots opgezette "Jubileumshow".
www.koskoier.nl

HyTEPS sponsoring - maatschappelijke betrokkenheid

Renovatie molen ‘De Volksvriend’

In 2014 hebben wij een financieel steentje bijgedragen aan de renovatie van de molen de Volksvriend aan de Oudestraat in Gemert. Het is de bedoeling dat de molen in de toekomst weer echt in werking treedt en gaat malen, waarvoor dus wind ook een belangrijke factor is. Omdat er aan de Oudestraat te weinig wind staat, is de molen in 2014 verplaatst naar De Molenrand. Wij hopen dat dit culturele erfgoed op deze manier weer nieuw leven ingeblazen krijgt!

Sport


Karlijn Swinkels; de prinses op haar carbon paard

HyTEPS is trots om onze eigen prinses op haar carbon paard te mogen sponsoren. Karlijn Swinkels, afkomstig uit onze buurgemeente Handel, is eind 2016 wereldkampioene tijdrijden geworden in Qatar. Mede hierdoor is het haar gelukt om als enige junior dame een profcontract te bemachtigen voor dit seizoen. Omdat de ondersteuning voor het vrouwen wielrennen minimaal is willen wij haar graag een klein duwtje in de rug geven middels onze sponsorbijdrage. Veel succes Karlijn, zowel met je wielrencarrière als je hbo-studie commerciële economie.
Jef van Meirhaeghe

Profwielrenner Jef van Meirhaeghe

Na een korte carrière als professioneel wielrenner, stort Jef zich nu in een nieuw avontuur: triatlon. Met de steun van HyTEPS zal hij deelnemen aan de halve triatlon van Aix-en-Provence en de Ironman van Barcelona. Het project reikt echter verder dan 2017, aangezien het uiteindelijke doel is om in 2019 deel te nemen aan de iconische Ironman van Kona, Hawaï (het officieuze wereldkampioenschap).
We wensen Jef alvast erg veel succes met dit project!
www.jefvanmeirhaeghe.com

Hockeyclub Gemert

Hockeyclub Gemert

De Gemertse Hockeyclub werd op 8 maart 1968 opgericht door een paar enthousiaste hockeyliefhebbers. Het is een bloeiende vereniging met op dit moment ruim 600 leden, waar zowel prestatiegericht- als gezelligheidshockey beoefend kan worden. Veel seniorenleden en ouders van juniorenleden investeren tijd, kennis en energie in de club. Vooral de training en begeleiding van de jeugd heeft een grote prioriteit binnen deze vereniging. Immers: "Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst!" Na jaren shirtsponsor te zijn geweest voor één van de meisjesteams van Hockeyclub Gemert is HyTEPS sinds 2014 langs het veld te zien als bordsponsor.
www.hcgemert.nl

Juul van Helvoirt

Balletdanseres Juul van Helvoirt

Juul van Helvoirt is als zeer jonge tiener naar Den Haag vertrokken om te leren en studeren aan de Dansvakopleiding Koninklijk Conservatorium, waar ze inmiddels al enkele jaren met veel succes doorstoomt naar de top. Wij zien in Juul een groot talent en steunen haar in haar weg naar de top. De komende jaren houden wij Juul goed in de gaten. Wij zien haar graag terug in het Nationaal Ballet of in een ander dansgenootschap waar zij volledig tot haar recht zal komen. Succes Juul!

In december 2013 vonden de auditielessen plaats voor de Dansbeurs. Uiteindelijk besloot de jury om naast de beurs ook een aanmoedigingsprijs uit te reiken en Juul mocht deze in ontvangst nemen.