Sponsoring

Wij tonen onze betrokkenheid bij mens & maatschappij niet alleen door het leveren van producten die bijdragen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, maar ook door sponsoring van enkele plaatselijke mensen, activiteiten en clubs. Zo dragen wij direct ons steentje bij.

Maatschappelijk


Het Windschip project www.grotezeilvaart.nl

Het Windschip Project

Het Windschip project is in 2013 gestart door Ron de Vos, nadat hij research deed naar de technische ontwikkeling van het negentiende-eeuwse zeilende vrachtschip. Binnen het Windschip Project worden verschillende zeilende vrachtschepen ontworpen. De hoofddoelstelling van het Windschip project is het 90% reduceren van de CO2-uitstoot in het scheepstransport. Dit willen zij bereiken door het ontwerpen van moderne vrachtschepen die volledig voldoen aan de maximale CO2-reductie eisen en vallen in de categorie ‘Soft sails’. Deze zeilende vrachtschepen zijn ontworpen middels het innovatieve windschip design spiraal.
HyTEPS is reeds actief in de offshore en jachtenbranche en helpt bedrijven onder andere met het verlagen van de energiekosten en CO2-uitstoot, een perfecte match dus met het Windschip project.

Meer informatie: www.grotezeilvaart.nl

Cultuur


Maritime Charity Golf Event

Het Y&F ‘Maritime Charity Golf Event’

Op 14 september 2017 organiseert Yellow & Finch publishers de 7e editie van het Y&F 'Maritime Charity Golf Event'. Het golf event wordt gehouden op de 'Golfclub Grevelingenhout' in de provincie Zeeland. Deelnemers krijgen gedurende de dag volop gelegenheid te netwerken in een sfeervolle en sportieve setting. Alle opbrengsten van het event zijn bestemd voor CliniClowns. CliniClowns bezoekt al sinds 1992 kinderen in ziekenhuizen in Nederland. Door hun persoonlijke aanpak en brede verbeelding vermaken de CliniClowns de in het ziekenhuis opgenomen kinderen. Deze interactie heeft een positief effect op de behandeling en het herstelproces van de kinderen.

Wij zijn sponsor van het Y&F Martime Charity Golf Event en zullen ook als deelnemer ons steentje bijdragen.
Meer informatie

Africa Classic

Africa Classic / Amref Flying Doctors

Wij sponsoren Africa Classic fietsster Marga Meeusen en steunen hiermee Amref Flying Doctors in Afrika.

“Mijn naam is Marga Meeusen, ik woon in De Mortel. Van 3 t/m 10 februari 2018 doe ik mee aan Africa Classic in Uganda. Een bijzondere fietstocht voor Amref Flying Doctors.
In 2015 heb ik deelgenomen aan de Africa Classic in Tanzania en heb daar met eigen ogen kunnen zien dat het geld door Amref heel goed besteed wordt. Daarom wil ik graag nog een keer deelnemen en hierdoor middels sponsoring financieel bijdragen aan het mooie werk van Amref. Zo maken we samen het verschil voor een betere gezondheid in Afrika.”
www.2018.africaclassic.nl

ZomerOrkest Nederland

ZomerOrkest Nederland biedt een unieke ervaring

Het ZomerOrkest Nederland, kortweg ZON, neemt zijn muzikanten én publiek mee in een spetterende ervaring van blaasmuziek. Het ZON geeft jonge musici de kans om twee weken op tournee te gaan door Nederland met een kwalitatief goed orkest, twee bevlogen dirigenten en een uniek repertoire van Barok tot Rock. De hoofddoelstelling van het ZON is het promoten van de blaasmuziek in de ruimste zin van het woord. Het ZON speelt niet in traditionele concertzalen maar zoekt het publiek op in winkelcentra, op terrasjes en op pleintjes. Sinds 2011 vindt het eerste optreden bijna voor de deur van HyTEPS plaats, op het Binderseind in Gemert. Het leek ons dan ook niet meer dan logisch om dit "5-jarig Binderseind-jubileum" te vieren door sponsoring van het Zon. "HyTEPS is een organisatie die staat voor innovatie en kwaliteit, een perfecte match met het ZomerOrkest Nederland!" | Optreden op vrijdag 21 juli 2017 vanaf 20.00 uur, Binderseind te Gemert

Sport


Brabantse Disabled Open - HyTEPS sponsor

Brabantse Disabled Open

Op 1 september 2018 vindt de jaarlijks terugkerende Brabantse Disabled Open plaats. De Brabantse Disabled Open is een uniek golfevenement waar golfers én golfers met een handicap samen een ongekend gezellig toernooi spelen in het mooie Brabantse land. Het toernooi was de afgelopen jaren een bijzonder groot succes. Ook dit jaar sponsort HyTEPS de Brabantse Disabled Open en zal Jorlan Peeters als afgevaardigde van HyTEPS meespelen in het toernooi.
Meer informatie

Jef van Meirhaeghe

Profwielrenner Jef van Meirhaeghe

Na een korte carrière als professioneel wielrenner, stort Jef zich nu in een nieuw avontuur: triatlon. Met de steun van HyTEPS zal hij deelnemen aan de halve triatlon van Aix-en-Provence en de Ironman van Barcelona. Het project reikt echter verder dan 2017, aangezien het uiteindelijke doel is om in 2019 deel te nemen aan de iconische Ironman van Kona, Hawaï (het officieuze wereldkampioenschap).
We wensen Jef alvast erg veel succes met dit project!
www.jefvanmeirhaeghe.com

Hockeyclub Gemert

Hockeyclub Gemert

De Gemertse Hockeyclub werd op 8 maart 1968 opgericht door een paar enthousiaste hockeyliefhebbers. Het is een bloeiende vereniging met op dit moment ruim 600 leden, waar zowel prestatiegericht- als gezelligheidshockey beoefend kan worden. Veel seniorenleden en ouders van juniorenleden investeren tijd, kennis en energie in de club. Vooral de training en begeleiding van de jeugd heeft een grote prioriteit binnen deze vereniging. Immers: "Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst!" Na jaren shirtsponsor te zijn geweest voor één van de meisjesteams van Hockeyclub Gemert is HyTEPS sinds 2014 langs het veld te zien als bordsponsor.
www.hcgemert.nl

Juul van Helvoirt

Balletdanseres Juul van Helvoirt

Juul van Helvoirt is als zeer jonge tiener naar Den Haag vertrokken om te leren en studeren aan de Dansvakopleiding Koninklijk Conservatorium, waar ze inmiddels al enkele jaren met veel succes doorstoomt naar de top. Wij zien in Juul een groot talent en steunen haar in haar weg naar de top. De komende jaren houden wij Juul goed in de gaten. Wij zien haar graag terug in het Nationaal Ballet of in een ander dansgenootschap waar zij volledig tot haar recht zal komen. Succes Juul!

In december 2013 vonden de auditielessen plaats voor de Dansbeurs. Uiteindelijk besloot de jury om naast de beurs ook een aanmoedigingsprijs uit te reiken en Juul mocht deze in ontvangst nemen.