Gemeente Groesbeek

"Op advies en engineering van Accocare heeft de Gemeente Groesbeek in een optimale mix keuzes gemaakt om verschillende energiebesparende maatregelen in het pand van het gemeentehuis door te voeren. Uiteindelijk realiseert de gemeente hiermee een energielabel A verbetering. Door het plaatsen van de ComEC Energie Controller van HyTEPS bespaart de Gemeente Groesbeek 6,7% aan kWh op het elektriciteitsverbruik van het gemeentehuis." - Theo Wijers, directeur van Nikkelen elektrotechniek, ketenlid van Accocare en ElektroNed.
✓ 6,7% besparing op het totaalverbruik

Verduurzaming onroerend goed

De Gemeente Groesbeek wil haar gemeentelijk onroerend goed zoveel mogelijk verduurzamen en energiebesparende maatregelen doorvoeren. Voor het gemeentehuis heeft de Gemeente Groesbeek gekozen voor het verduurzamingsplan van Accocare, op basis van hoofdzakelijk elektrotechnische en werktuigbouwkundige aanpassingen. De ComEC Energie Controller is onderdeel van dit energiebesparingsplan.

Accocare serviceorganisatie

Accocare is een ketensamenwerking van bedrijven werkzaam op bouwkundig, werktuigbouwkundig en elektrotechnisch gebied. Door bundeling van kennis en specialismen bieden wij een totaal onderhoudsconcept met ontzorging van onze opdrachtgever als doel. Nikkelen elektrotechniek is ketenlid van Accocare en lid van ElektroNed. Wij zijn al meer dan 50 jaar met succes in het hele land actief binnen het brede spectrum aan bedrijven en instellingen in de utiliteitssector.

Elektriciteitsbesparing

Op basis van o.a. installatiegemak en terugverdientijd heeft de gemeente de door te voeren energiebesparingsmaatregelen gekozen. De Energie Controller van HyTEPS behoorde tot de uiteindelijke keuzes. Door installatie van de ComEC achter de hoofdschakelaar bespaart de Gemeente Groesbeek op alle in het pand aanwezige elektrische apparatuur. Dit levert een totale elektriciteitsbesparing op van circa 6,7%
Gemeente Groesbeek