Lezing Avans Hogeschool

Toekomst beeld schetsen

Op 20 januari 2016 heeft onze Lead Engineer Christan van Dorst een lezing gegeven op de Avans Hogeschool in Breda. Christan heeft, als oud-student van Avans Hogeschool, in ca. anderhalf uur tijd een kijkje geboden in het bedrijf waar hij werkt en zijn specifieke taken. Het doel was om de 40 aanwezige eerstejaars studenten een idee te geven van de werk mogelijkheden na hun studie elektrotechniek. Wij wilden graag tijd besteden aan deze studenten om hen duidelijk te maken dat we in de branche elektrotechniek en zeker in de energietechniek zitten te springen om goed opgeleid en gemotiveerd personeel en dat er volop mogelijkheden zijn om carrière te maken.

Onderwerpen die tijdens de lezing aan bod kwamen:
- persoonlijke carrière pad
- werkzaamheden van het bedrijf HyTEPS, waaronder de diepgang in energietechniek met Power Quality
- ontwikkelingen van zowel het bedrijf als persoonlijke ontwikkelingen hierbinnen
- stage-mogelijkheden

Tijdens de vragenronde kwamen de zeer geïnteresseerde en gemotiveerde studenten met diverse vragen. Er is onder andere gesproken over carrière kansen in de markt, mogelijkheden tot reizen en de afwisseling tussen kantoor en praktijk werkzaamheden.

Al met al was dit voor ons een zeer geslaagde lezing en vanuit de reacties van de studenten mogen we afleiden dat ook zij onze bijdrage als zinvol en interessant hebben ervaren.

HyTEPS lezing Avans Hogeschool

HyTEPS lezing bij Avans Hogeschool